Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Milow ontroert Tabitha in ‘Beste zangers’: “Dit nummer kon ik lang niet horen”

Donderdagavond werd Tabitha bezongen door haar mede-artiesten in Beste zangers. Het nummer van Milow was wel heel bijzonder voor haar. Het werd gespeeld op haar vaders uitvaart en sindsdien kon ze er niet naar luisteren. 

Totdat Milow er zijn versie van maakte.

Advertentie

Tabitha

In de uitzending van Beste Zangers vertelt Tabitha over haar leven. De kijkers zijn ontroerd door haar verhaal. Kwetsbaar doet de zangeres uit de doeken dat haar vader op haar 9e overleed na een lang ziekbed. Ze wist zich geen raad met haar verdriet en ook haar moeder had het zwaar. “Zij verloor haar man, maar ook een stuk van zichzelf”, laat Tabitha weten. Door alle onrust thuis, begon Tabitha te rebelleren en waren haar tienerjaren roerig.

Vader

Inmiddels is het leven van Tabitha stabiel. Ze woont samen met haar vriend en heeft een glansrijke carrière opgebouwd. Met haar moeder is ze nu meer dan close en ook de scherpe randjes van haar vaders overlijden zijn er vanaf. In de aflevering van Beste Zangers lukt het haar dan ook goed om openhartig over haar vader te praten. Ze vertelt over de man die hij was, hoe de week voor zijn overlijden was en wanneer zijn lichaam het opgaf. De kijkers zijn onder de indruk van de tegenslagen die Tabitha voor haar kiezen heeft gekregen. Op Twitter laten ze weten dat ze respect hebben voor de zangeres.

“Kon het niet horen”

Verder praat Tabitha over de begrafenis van haar vader. Een vriend van haar vader speelde op die dag Redemption song van Bob Marley. Sinds die dag heeft Tabitha niet meer naar het nummer kunnen luisteren. “Als iemand het op de gitaar speelde, zei ik dat ze moesten stoppen. Ik wilde het gewoon niet horen. Ik kón het niet horen. Het deed me te veel pijn nog.” Inmiddels is ze er klaar voor om het nummer weer toe te laten in haar leven. “Het zal het nodige doen in mijn proces”, laat Tabitha daarover weten. Milow, die ook zijn eigen vader jong verloor, besluit zijn versie van Redemption song dan ook voor haar te zingen. De kijkers zijn ontroerd door het moment dat ontstaat. Tabitha is in tranen om de bijzondere versie van Milow en ook de andere zangers zijn onder de indruk van het nummer. “Kippenvel”, schrijven de kijkers dan ook massaal op Twitter.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Twitter. Beeld: Avrotros. 

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien