Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Miss Montreal in tranen bij ‘Beste zangers’ en heel Nederland huilt mee

Donderdagavond was het de beurt aan Miss Montreal om bezongen te worden in het programma Beste zangers. En al gauw gingen de kijkers los op Twitter over de aflevering. Want niet alleen Miss Montreal zelf huilde tranen met tuiten op de bank, maar ook de kijkers thuis hielden het niet droog.

En dat kwam met name door de twee meest besproken acts van de avond.

Advertentie

Andere presentator(en)

In tegenstelling tot vorig jaar, wordt dit seizoen van Beste zangers niet gepresenteerd door Jan Smit. De opnames van het programma vonden namelijk voor de uitbraak van de coronacrisis plaats op Ibiza en Jan tobde in die tijd nog met zijn gezondheid. Dit seizoen nemen daarom Nick en Simon het presentatiestokje van hem over. Zij zitten op de bank met een gezellige club talentvolle zangers. Dit jaar zijn dat naast Miss Montreal ook Suzan & Freek, Diggy Dex, Wulf, Stef Bos, Tabitha en Milow.

Miss Montreal

In de tweede aflevering wordt Miss Montreal in het Spaanse zonnetje gezet. Sanne Hans, zoals de zangeres eigenlijk heet, houdt het niet droog. Vooral wanneer kijkerslieveling Stef Bos begint te zingen, heeft ze het niet meer. Hij brengt haar het nummer Recht uit het hart. Aan het begin van het nummer al, breekt Miss Montreal. “Hij heeft me echt heel erg geraakt”, laat ze na zijn optreden weten. “Waarom heb ik die man niet eerder ontmoet?”

Diggy Dex

Ook rapper Diggy Dex weet Sanne te verrassen. Waar hij normaal gesproken rapt, zong hij deze aflevering een lied voor de zangeres. Toen hij door haar repertoire ging om een liedje uit te kiezen dat hij voor haar zou zingen, stuitte hij op het nummer Los bij elkaar. Het gaat over de ouders van Sanne die, net als zijn eigen ouders, gescheiden zijn. Wanneer hij het nummer voor Sanne zingt, is ze dan ook tot tranen toe geroerd.

Meehuilen

Maar Miss Montreal is niet de enige die het niet droog houdt tijdens de aflevering. Ook de kijkers thuis huilen tranen met tuiten. Op Twitter laten ze weten hoe ontroerend ze de aflevering vonden.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Twitter. Beeld: Avrotros.

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien