Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Moeder is woest: hoofd van dochter (7) wordt zonder toestemming kaal geschoren

Een Amerikaanse moeder weet even niet waar ze het zoeken moet. Zonder dat Denise ervan op de hoogte was, werd zomaar het hoofd van haar 7-jarige dochter kaalgeschoren. 

“Ik ben woedend en ik blijf woedend. Hoe kan dit gebeurd zijn zonder dat ik toestemming heb gegeven?” Het gebeurde allemaal toen haar dochter op school was. Ze woont een deel van de week op de speciale school, die bedoeld is voor kinderen met ‘zware emotionele problemen’.

Advertentie

Steil
Op de school kwam een kapper langs die het meisje vertelde dat haar lange kroeshaar steil zou terug groeien, als ze het allemaal liet weghalen. “Dat vind ik niet kunnen. Ze deden alsof steil haar beter is dan kroeshaar en dat vind ik een belediging. Maar dit staat los van het feit dat ik ingelicht had moeten worden over de knipbeurt”, aldus de moeder.

De school zegt dat ze het hebben afgeschoren vanwege ‘hygiënische voorzorg’, maar de moeder weet zeker dat haar dochter geen luizen had of dat haar haren niet schoon waren. Ze klaagt de school nu aan.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Good Housekeeping. Beeld: Twitter

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien