Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Moeder is woest: hoofd van dochter (7) wordt zonder toestemming kaal geschoren

Een Amerikaanse moeder weet even niet waar ze het zoeken moet. Zonder dat Denise ervan op de hoogte was, werd zomaar het hoofd van haar 7-jarige dochter kaalgeschoren. 

“Ik ben woedend en ik blijf woedend. Hoe kan dit gebeurd zijn zonder dat ik toestemming heb gegeven?” Het gebeurde allemaal toen haar dochter op school was. Ze woont een deel van de week op de speciale school, die bedoeld is voor kinderen met ‘zware emotionele problemen’.

Advertentie

Steil
Op de school kwam een kapper langs die het meisje vertelde dat haar lange kroeshaar steil zou terug groeien, als ze het allemaal liet weghalen. “Dat vind ik niet kunnen. Ze deden alsof steil haar beter is dan kroeshaar en dat vind ik een belediging. Maar dit staat los van het feit dat ik ingelicht had moeten worden over de knipbeurt”, aldus de moeder.

De school zegt dat ze het hebben afgeschoren vanwege ‘hygiënische voorzorg’, maar de moeder weet zeker dat haar dochter geen luizen had of dat haar haren niet schoon waren. Ze klaagt de school nu aan.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Good Housekeeping. Beeld: Twitter

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien