Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Moeder is woest: hoofd van dochter (7) wordt zonder toestemming kaal geschoren

Een Amerikaanse moeder weet even niet waar ze het zoeken moet. Zonder dat Denise ervan op de hoogte was, werd zomaar het hoofd van haar 7-jarige dochter kaalgeschoren. 

“Ik ben woedend en ik blijf woedend. Hoe kan dit gebeurd zijn zonder dat ik toestemming heb gegeven?” Het gebeurde allemaal toen haar dochter op school was. Ze woont een deel van de week op de speciale school, die bedoeld is voor kinderen met ‘zware emotionele problemen’.

Advertentie

Steil
Op de school kwam een kapper langs die het meisje vertelde dat haar lange kroeshaar steil zou terug groeien, als ze het allemaal liet weghalen. “Dat vind ik niet kunnen. Ze deden alsof steil haar beter is dan kroeshaar en dat vind ik een belediging. Maar dit staat los van het feit dat ik ingelicht had moeten worden over de knipbeurt”, aldus de moeder.

De school zegt dat ze het hebben afgeschoren vanwege ‘hygiënische voorzorg’, maar de moeder weet zeker dat haar dochter geen luizen had of dat haar haren niet schoon waren. Ze klaagt de school nu aan.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Good Housekeeping. Beeld: Twitter

Roos Schlikker: “Wie thuiswerkt, heeft de uitgelezen kans om op de raarste momenten iets te doen”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (44) heeft 2 zonen, een man, een vader op leeftijd, vriendinnen en o ja, ook zichzelf om voor te zorgen.

Nu we vanwege corona weer zijn weggejaagd uit de kantoortuinen, lopen velen tegen problemen aan. Was het begin dit jaar nog wel geinig, zoomen met collega’s, eindelijk zien dat de directeur ook maar gewoon in een rommelig rijtjeshuisje woont, lunchen met het gezin en intussen wat werkmails schrijven, inmiddels is de lol eraf. Want misschien waren er in maart nog mensen die de lockdown als mogelijkheid zagen om het een beetje kalmer aan te doen, inmiddels

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien