Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Moeder Lotte van der Zee vertelt over laatste momenten met haar dochter

Het 20-jarige model Lotte van der Zee overleed vorige week woensdag aan de gevolgen van een hartstilstand. Haar moeder vertelt bij Shownieuws over de laatste momenten met haar dochter én het afscheid dat vandaag zal plaatsvinden.

Volgens haar kan het zomaar zijn dat er mensen komen opdagen in een zogeheten onesie, een huispak.

Advertentie

Gekleed in onesie
“Lotte was erg van de onesies, die trok ze altijd direct aan als ze thuiskwam. En sommigen zeiden: ’O, kom als Lotte, dan moet het een onesie zijn’. Dus misschien komen er morgen mensen in zo’n pak,” zo vertelt Eugeniek.

Nacho’s
De familie van Lotte heeft geen idee wat er precies gaat gebeuren, maar is wel al in de kerk geweest waar het condoleren gebeurt. “Het ziet er geweldig uit.” Na het condoleermoment zijn er nacho’s, een snack waar Lotte gek op was. “We doen alles met een knipoog naar Lotte toe.”

Make-up verzorgen
Eugeniek had meerdere moeilijke momenten tijdens de voorbereidingen. Zo wordt ze erg emotioneel wanneer ze vertelt hoe zij de make-up van Lotte verzorgde voor het laatste afscheid. “Ik zei: ‘Lotte, ik kan je heel goed opmaken, maar jij kon het tien keer beter. Dus zeg als ik het even niet goed doe, geef me een seintje.’’’

Rouwadvertentie
In de rouwadventie in De Telegraaf riep de familie ook al op te ‘komen zoals je bent’. “Zo was Lotte. Ze zei altijd: ’neem iedereen zoals ze zijn’.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf. Beeld: ANP, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien