Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze moeder schrok zich een hoedje toen ze de echo van haar kind zag

De hoeveelste echo het ook is; het blijft iedere keer een bijzonder moment om je kindje te zien. De Australische Sharni Turner zal haar meest recente echo niet snel meer vergeten.

En dat was dus niet omdat het zo’n ontroerend moment was. Of nou ja, in ieder geval niet ontroerend op de manier die je zou verwachten. De echoscopist vond het een leuk idee om haar kind aan de voorkant te laten zien. Sharni kreeg echter de schrik van haar leven toen ze haar ongeboren baby vanuit dat perspectief onder ogen kreeg. “Het is het meest angstaanjagende wat ik in m’n hele leven heb gezien”, schrijft ze op Twitter.

Advertentie

Demonisch
En eerlijk is eerlijk… het kindje, dat buiten de baarmoeder ongetwijfeld een koddige baby is, ziet er op de echo nogal eh, demonisch uit.

Hoewel de echoscopist niet meteen een verklaring had en we er in het kader van Halloween natuurlijk allerlei spookachtige verhalen aan kunnen hangen, heeft het waarschijnlijk gewoon te maken met lichtinval. Tenminste, dat we hopen we dan maar voor Sharni en de aanstaande vader.

Dit meisje reageert geweldig wanneer ze hoort dat ze een grote zus krijgt:

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Romper. Beeld: Instagram

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien