Lion King de musical, 2e kaart halve prijs >

Zoek binnen:

Moeder verzint dat zoontje terminaal is om zo geld in te zamelen

Een 39-jarige moeder wordt ervan beschuldigd dat ze de ziekte van haar zoontje verzonnen heeft om zo via een website geld in te kunnen zamelen.

Monika Burgett bleek zo’n goede oplichter te zijn dat haar zoontje zelfs 2 keer een hersenoperatie kreeg. Jarenlang wist de Amerikaanse haar familie, echtgenoot en dokters ervan te overtuigen dat haar zoontje ernstig ziek was. Ze deed zichzelf voor als arts en het lukte haar om het jongetje zware medicijnen te laten slikken. Daarnaast is het jongetje ook een aantal keer geopereerd.

Kindermishandeling
De vrouw deelde haar verhaal, inclusief foto’s van het jongetje zonder haar en met een slangetje in zijn neus, op social media om zo via een speciale site geld in te zamelen. Daarmee lukte het haar om meer dan 40.000 dollar op te halen. Uiteindelijk viel de vrouw door de mand en werd ze door de dokters aangeklaagd voor kindermishandeling. Het jongetje ging bij een pleeggezin wonen en was na een week al veel sterker, inmiddels woont hij weer bij zijn vader. De moeder ontkent nog steeds dat ze alles heeft verzonnen.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Laatste wens vervuld van doodziek jongetje:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Twitter.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien