Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Monique Westenberg slaat terug na kritiek op foto met Marco Borsato

Monique Westenberg heeft maar weer eens bewezen dat ze niet zomaar over zich heen laat lopen. De vriendin van André Hazes kreeg een nogal vervelende reactie op een kiekje waarop ze poseerde met haar zoontje en Marco Borsato en sloeg meteen terug.

Op de foto is te zien hoe Monique het hartstikke naar haar zin heeft achter de schermen bij de Ahoy-concerten van André.

Advertentie

Vervelende opmerking
Je zou denken dat je daar onmogelijk iets onaardigs over kunt zeggen, maar toch vond iemand het nodig om een sneer uit te delen naar Monique. ‘Golddigger’, schrijft iemand onder de foto. Veel mensen vallen al direct over het commentaar en gaan ertegenin, maar niemand reageert zo gevat als Monique zelf. “Oh, denk je? Ik vind hem namelijk vrij bescheiden overkomen en hij wilde graag met mijn zoontje op de foto. Nooit achter hem gezocht, joh. Zal het in m’n achterhoofd houden”, aldus Monique.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Marco ❤️

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien