Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Monique Smit deelt lieve foto met kleine Luca vanuit de opnamestudio

Monique Smit is nog maar net bevallen en is nu alweer de studio ingedoken. Dat doet ze niet alleen, maar met haar eigen achtergrondkoortje. “De backing vocals zitten wel goed voor mijn nieuwe single”, grapt ze.

“Onze oudste kunnen we natuurlijk makkelijk bij de opa’s & oma’s brengen, maar de kleine man van vandaag precies 6 weken neem ik het liefst nog zo lang mogelijk mee!”, schrijft ze bij een foto in de opnamestudio. Luca Liam kwam donderdag 11 juli ter wereld en is het broertje van Moniques eerste zoontje Noah.

Advertentie

Nieuwe muziek
De zangeres heeft eigenlijk nog vakantie, maar stond te popelen om nieuwe muziek te maken. “Vandaag moest ik er heel even aan geloven omdat ik graag nieuwe muziek uit wil brengen zodra ik weer ga beginnen”, schrijft ze.

Lovende reacties
Monique vindt een muzikale opvoeding belangrijk, zo blijkt. “Noah zat na 6 weken al in de theaters door heel Nederland en Luca in de opnamestudio. Het wordt ze met de paplepel ingegoten.” Haar volgers reageren lovend: “Wat super knap van je dat je toch die afspraken nakomt. Pff deed het je niet na zo vlak na de bevalling. Geniet van je mannen.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien