Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Monique Westenberg: "André heeft gevoelens voor een andere vrouw"

André Hazes maakte zaterdag bekend dat hij niet meer samen is met Monique Westenberg. Al een paar maanden, zelfs. Nu doet Monique zélf haar verhaal. 

En die steekt toch een beetje anders in elkaar dan die van de volkszanger. Monique omschrijft André’s persbericht als ‘behoorlijk pijnlijk’. En legt op Instagram ook uit waarom.

Advertentie

Balans
Ze vertelt dat ze de afgelopen weken, na een ‘rotzomer‘, juist een heel fijne periode met André heeft gehad. “Onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moederhart heel blij.” Hoe fijn ook, André en Monique besloten samen ene punt achter hun relatie te zetten. “De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.”

Andere vrouw
Maar er is meer aan de hand dan hun verstoorde balans in het gezinsleven. Er is sprake van een andere vrouw in André’s leven. “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft”, schrijft Monique. En: “Wie dit is, maakt het alleen maar nog pijnlijker.” Laat het speculeren maar beginnen… Monique vraagt in ieder geval om rust, “om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Monique Westenberg. Beeld: ANP 

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien