Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Monique Westenberg vindt bekend zijn best pittig: "Iedereen heeft een mening over je"

Toen Monique Westenberg het liefje werd van de populaire zanger André Hazes, veranderde haar hele leven. Ze werd in één klap beroemd. Ze geeft nu toe dat ze dat soms best lastig vindt. 

Monique vertelt in een interview met het AD dat ze vroeger best wel onzeker was. “Vroeger was ik wat voller en had ik slanke vriendinnetjes die veel aandacht van jongens kregen”, legt ze uit. Gelukkig is die onzekerheid verleden tijd, want nu is ze erg tevreden met zichzelf. Wat ze ziet als ze in de spiegel kijkt? “Een volwassen geworden, lekker wijf.”

Advertentie

Mening
Door haar relatie met André Hazes is Monique ineens beroemd geworden en dat was wel even wennen. “Ik ben een nuchtere Rotterdamse meid. En nu moet ik ineens rekening houden met wat ik zeg en doe. Iedereen heeft een mening over je. Maar ik ben wel volwassen geworden, vind ik. Ik ben nu een vrouw, heb een gezin, een zoon en André. Vroeger moest ik dat allemaal nog zien te krijgen.”

Verantwoordelijkheid
Dat onbezorgde leventje van vroeger is nu voorbij. Een gezin zorgt nu eenmaal voor meer verantwoordelijkheid. Dan besef je pas echt wat zorgen zijn. “Dat zeg ik ook weleens tegen André: ‘Wacht maar, over tien jaar’. Je denkt als twintiger dat je volwassen bent en alles hebt meegemaakt, maar je bent nog vol in ontwikkeling.”

Trauma
Er is veel gebeurd in haar leven en daarom is ze blij dat 2018 voorbij is. Zij en André gingen tijdelijk uit elkaar, ze verloor haar zieke stiefmoeder Maria, met haar broer ging het niet goed en ook verloor ze haar hond Dunya. “Emotioneel lag ik helemaal in elkaar.” Gelukkig gaat het nu een stuk beter met haar. Ze heeft het kinderboek Een hemels hondenleven geschreven, om zo het trauma van het verliezen van haar hond te kunnen verwerken. Ook neemt ze meer tijd voor zichzelf en dat doet haar heel goed.

Circus
Monique merkte dat ze door de bekendheid zichzelf een beetje aan het kwijtraken was. “Veel mensen denken, ook door een realityserie, dat we alleen maar gala’s en rode lopers afgaan. Maar zo ben ik helemaal niet. Ik zou dat allemaal zo in willen ruilen”, legt ze uit. “Ik merk wel dat ik in het hele circus ben meegetrokken. Daarom ben ik sinds dit jaar meer met mezelf bezig.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De leven.❤️ ( 📸 @tomcornelissen.nl )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Andere kind!😂 ( 📸 @tomcornelissen.nl )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien