Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Monique Westenberg deelt emotioneel moment bij de kapper

Een bezoekje aan de kapper heeft voor Monique Westenberg een emotioneel randje gekregen. De vriendin van André Hazes laat op Instagram weten dat ze een wel heel bijzonder moment beleefde met haar nieuwe hond Frenkie.

Op Instagram schrijft ze bij de foto’s: “Ik heb 14,5 jaar een hond gehad die dit deed. Altijd, overal! En vandaag, bij de kapper, kropen er ineens 4 lange Bambi poten met een lange neus op m’n schoot en wilde daar niet meer af.”

Advertentie

Groot verlies
Monique moest vorig jaar zomer na ruim 14 jaar afscheid nemen van haar geliefde viervoeter Dunya, die dus precies hetzelfde deed als haar nieuwe hond nu ook doet. Haar post komt dan ook bij haar volgers binnen en het duurt niet lang voordat de lieve reacties binnenstromen.

Adoptie
De nieuwe hond van André en Monique is afkomstig uit de ‘animal rescue’ op Bonaire, waar zij het beestje hebben geadopteerd.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien