Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Monique Westenberg kiest impulsief voor een nieuwe haarkleur

Monique Noël Westenberg gaat normaal gesproken voor blonde verf tijdens haar bezoekjes aan de kapper, maar deze keer besloot ze voor een hele andere look te gaan. Op Instagram deelde ze een video.

Op Instagram laat Monique Westenbergweten dat ze tevreden is over haar nieuwe kapsel. “Impulsieve actie, maar heel blij mee”, schrijft ze.

Advertentie

Pikante reactie

Monique ging van blond naar een bruin-rode haarkleur die haar prachtig staat. Fans laten massaal weten dat deze nieuwe kleur goed bij haar past, maar ook haar grote liefde Dré Hazes is fan. De zanger laat onder de post een pikante reactie achter: “Vanavond Dre een uur eerder naar bed en komt er opnieuw een impulsieve actie.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien