Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Monique Westenberg keert de spotlights voorlopig de rug toe

Monique Westenberg heeft een heftige periode achter de rug. De blondine laat dan ook weten de komende tijd rust te willen en even uit de spotlights te verdwijnen. Dit vertelt ze aan Weekend.

De vriendin van André Hazes jr. heeft de ruimte nodig om alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd te verwerken en een plekje te geven.

Advertentie

Woelige tijden 
De afgelopen maanden waren intens voor Monique. Niet alleen liep haar relatie met André bijna op de klippen, ook moest ze afscheid nemen van haar oma en haar pitbull Dunya. En toen hun relatie weer goed ging, moest ze zich ontfermen over André. Hij kwam afgelopen jaar een paar maanden thuis te zitten met een burn-out, wat ook extra zorgen voor Monique betekende.

Veel verdriet
Aan Weekend vertelt Monique over het verlies van haar hondje Dunya: “André vindt het moeilijk om steun te geven”, legt ze uit. “Hij weet natuurlijk wel dat ik heel veel verdriet heb en ik mag ook huilen als ik dat wil, alleen vindt hij het zelf heel moeilijk als iemand verdriet heeft.” De zanger weet dan ook niet goed hoe hij zijn rouwende vriendin moet steunen. “Ik moet het toch vooral zelf doen. Want alleen ík voel dit verdriet zo heftig, niemand anders.”

Even geen camera’s
Om alle zorgen van de afgelopen periode te verwerken, doet de Rotterdamse nu een stapje terug. Ze vertelt: “Ik wil proberen rust in mijn hoofd te krijgen en even uit het circus te stappen waar André en ik in zaten.” Monique Westenberg heeft daarom besloten de komende maanden geen camera’s in haar huis toe te laten.

 

View this post on Instagram

 

Laugh together, last forever ♡

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien