Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Monique Westenberg verwacht binnenkort dé ring van André Hazes en dit is de reden

Monique Westenberg en haar lief André Hazes zijn na woelige tijden gelukkiger dan ooit. Monique staat dan ook te springen om hun liefde te bezegelen en verwacht dat ze binnenkort een huwelijksaanzoek krijgt.

André Hazes en Monique Westenberg zijn al ruim 5 jaar samen. Ze zijn sinds 2 jaar ook trotse ouders van een zoontje, die eveneens André heet.

Advertentie

Openhartige Monique Westenberg
Aan Story vertelt Monique dat ze stiekem aan het wachten is op een ring: “Ik wil heel graag trouwen. André weet dat ook. Ik wacht op een huwelijksaanzoek. Daarna ga ik ook direct met alle voorbereidingen beginnen.” De blondine denkt zelfs al na over hoe de grote dag eruit moet komen te zien. “Ik wil het liefst trouwen met alleen familie en beste vrienden om ons heen. Een klein huwelijk. Het is tenslotte onze dag. Maar André wil alles groots aanpakken. Daarin zullen we elkaar tegemoet moeten komen.”

Grootste plannen
Toch is het er nog niet van gekomen. André vertelt wat de reden hiervoor is: “Ik heb een paar keer op het punt gestaan om Monique een aanzoek te doen. Maar dan besloot ik het toch niet te doen, omdat het moment daarvoor niet perfect genoeg was. Ze verdient iets moois, iets unieks. Alleen een vliegtuigje en daarachter een aanzoek is niet voldoende.”

Speciaal moment
Toch hoopt Monique dat het aanzoek niet meer heel lang op zich zal laten wachten. Maar de blondine heeft wel respect en bewondering voor de manier waarop André haar toekomstige aanzoek aanpakt. Want ze beseft maar al te goed dat het aanzoek niet alleen voor haar, maar ook voor hem speciaal moet zijn. “Ik gun hem ook zijn moment!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien