Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

De mooiste brief: "Allebei kregen we te horen dat we geen kinderen konden krijgen"

Elke week de mooiste brieven, verhalen, tweets en posts in Libelle Netwerk. Lees de brief waarin Dominique vertelt over haar Libelle-verhaal.

Echt Libelle-verhaal
Morgen ga ik op kraambezoek bij mijn beste vriendin. We hebben beiden ruim 10 jaar tijd in de medische molen gezeten voordat onze gezinnetjes compleet waren. Allebei kregen we van een arts te horen dat het waarschijnlijk niet zou lukken om een kind te krijgen, maar allebei bleven we hoop houden. Een mooi Libelle-verhaal moest het worden, daar gingen we voor, grapten we. Toen mijn vriendin zwanger was van haar dochter, kreeg ik een mailtje met als onderwerp: Libelle. Meteen wist ik wat het betekende, met tranen in mijn ogen van ontroering en geluk las ik haar bericht. Ze schreef: we moeten uiteindelijk wel samen in Libelle, hoor! Mijn eerste zoon kondigde ik aan met een sms’je met de woorden: “Libelle… mag ik je even bellen?” Bij mijn tweede zwangerschap ging er weer snel een mailtje haar kant op, met als onderwerp: Libelle. Vervolgens bleef het veel te lang stil. Maar een half jaar geleden kwam ze langs om bij te kletsen. Ze bracht cadeautjes mee voor mijn zoontjes, maar ook iets voor mij. Een Libelle! Ik scande de voorpagina, want het duurde even voor het kwartje viel. Toen keek ik op, zag haar handen op haar al bollende buik en vloog haar om de hals. Een echt Libelle-verhaal.
Dominique

Advertentie

Ook een brief inzenden en kans maken op een vergulde gouden ketting en een hanger? Mail naar netwerk@libelle.nl

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

BEKIJK OOK:

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien