Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dít wereldberoemde 'mooiste meisje' is nu 17 jaar oud en ziet er zó uit

Thylane heeft een bijzondere jeugd gehad. Een foto van haar ging de hele wereld over met als titel: ‘Het mooiste meisje dat er bestaat’.

Inmiddels is het meisje geen meisje meer: ze is nu 17 jaar. En natuurlijk werkt ze als model. Iedereen wilde de knappe Franse hebben.

Advertentie

Ze is dan ook nog altijd wereldberoemd en heeft op social media meer dan 2 miljoen volgers. Ze heeft al veel successen behaald in haar modellencarrière. Zo is ze het gezicht van de lente/zomercampagne van Dolce & Gabbana 2017 geweest. Niet de minste modeontwerpers.

Zo ziet Thylane er nu uit:

💋

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

I spy with my little eye 🙂

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Twitter

De Dag Nadat 25 – Een onbekende mij €2.500 schonk

De dag nadat 25 - Libelle

Premium

Eva (46): “Meteen als ik wakker word, moet ik mezelf knijpen. Heb ik het niet gedroomd? Nee, ik weet het zeker, gisteren belde een mij onbekende man op om te zeggen dat hij me 2500 euro wil schenken!

Met een grote glimlach stap ik uit bed. Als ik onder de douche sta, begint mijn brein meteen te werken: wat ga ik het eerst regelen nu ik mijn droom kan waarmaken? Vanmiddag de huisbaas bellen om te zeggen dat ik het pand wil huren. En natuurlijk moet ik meubels hebben: kas

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien