Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

De Britten zijn eruit: dít wordt de naam van de royal baby

Het duurt naar verwachting niet lang meer voor Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje in de armen kunnen sluiten. Het geslacht van de royal baby is nog niet bekend, maar de Britten denken wel al te weten hoe het gaat heten.

De uitgerekende datum is niet precies bekend, maar er wordt gefluisterd dat Meghan Markle eind april zal bevallen. De Britten speculeren er sinds de bekendmaking van Meghans zwangerschap al op los over de naam van de baby. Er zijn zelfs wedkantoren in het leven geroepen, waar mensen hun suggesties kunnen indienen. Op nummer 1 staat de naam Diana. Maar liefst 80% van de gokkers denkt dat het een meisje is en vernoemd zal worden naar de moeder van Harry, meldt NOS.

Advertentie

Prinsje of prinsesje?
Maar er worden ook andere namen genoemd. Onder andere Victoria, Alice, Grace en Elizabeth komen voorbij. Hoewel bijna iedereen denkt dat de royal baby een meisje is, worden er ook jongensnamen bedacht. Voor een jongen staan de namen  Albert, Arthur en James voorop.

Deskundigen
Toch denken sommige royaltydeskundigen niet dat Harry z’n eerste kindje Diana zal noemen, omdat dat volgens de experts zijn relatie met koningin Elizabeth in gevaar zou kunnen brengen. Het is dus nog even afwachten. Nog een paar weken, dan zullen we het weten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NOS. Beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien