Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Nadège van 'Chateau Meiland' heeft het zwaar in thuisisolatie

Nadège van Chateau Meiland heeft een moeilijke tijd. Wegens de coronacrisis kan Nadège niet op het chateau werken en zit ze in thuisisolatie. Dat valt de huishoudster zwaar.

Martien Meiland vertelt aan Shownieuws dat Nadège hem verdrietig heeft opgebeld. Ze mist de Meilandjes enorm en komt niet veel buiten.

Advertentie

Opgesloten

“Nadège belde 2 dagen geleden en vertelde dat zij natuurlijk ook opgesloten zit in haar appartementje. Ze gaat alleen maar met haar hondje 5 meter naar buiten om een plasje te doen”, aldus Martien. “Ze mist ons wel. En wij haar ook. Maar ze kan verder toch niks doen, want we hebben geen gasten”, vertelt hij.

Mee naar Nederland?

Binnenkort verhuist de familie Meiland naar Nederland. Onlangs gaf Nadège eindelijk antwoord op die ene vraag: komt zij ook in Nederland wonen? Het antwoord is helaas nee. De Meilandjes verhuizen naar een prachtige woonboerderij in Hengelo, maar Nadège blijft in Frankrijk achter.

Corona in Frankrijk

De Franse overheid heeft, net als in Nederland, ervoor gekozen om flinke maatregelen te treffen tegen het coronavirus. Dit heeft behoorlijke gevolgen voor de Meilandjes. Zo hebben ze momenteel geen gasten en komen ze hun kasteel haast niet uit. De bouwmarkten zijn dicht, dus klussen kunnen ze niet. Wel kunnen ze nog boodschappen doen, maar in de winkels mogen maar 10 mensen tegelijk naar binnen. Ze kunnen niet veel doen, dus een mooi moment voor de Meilandjes om eens lekker uit te rusten.

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: Talpa

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien