Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Slecht einde van 2019: Najib Amhali is slachtoffer van brute overval

2019 is niet goed geëindigd voor Najib Amhali. De cabaretier is op vakantie op Curaçao slachtoffer geworden van een gewapende overval.

Hij deelt een emotioneel bericht op Instagram.

Advertentie

Najib Amhali overvallen Curaçao
Najib schrijft wat er precies is gebeurd: “Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken, bel ik met het verhuurbedrijf. Op dat moment stopt er een auto naast me en zwaait de deur open. Er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en hij rent op me af. Ik schrik en ren een stuk.”

De cabaretier hoort vrienden in paniek roepen en ziet dan een man met een pistool. Hij beseft ineens dat het een gewapende overval is. “Ik loop naar de man met pistool toe en zeg ‘doe rustig’. Hij ziet mijn horloge die hij afdoet en zegt: ‘Geef geef’. De andere met de mes komt ook op me af, ik geef hem mijn telefoon. Ze hebben van andere vrienden ook nog een tas meegenomen en vertrekken”, schrijft hij.

Vakantie niet verpesten
Ook laat hij weten dat de kinderen ongedeerd zijn. “Het kan iedereen overal overkomen. Ik laat mijn vakantie er niet door verpesten. Godzijdank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel mee gekregen.”

Op Instagram krijgt de cabaretier veel steunbetuigingen. Rosanna Kluivert reageert: “Sterkte en het enige wat telt is jij en je gezin gezond maar de wereld wordt steeds gekker.”

Dit bericht bekijken op Instagram

In verband met privacy zijn de beelden verwijderd .Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf, op dat moment stopt er een auto naast me en zwaai de deur open , er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en rent op me af , ik schrik en ren een stuk , dan hoor ik vriend en ook in paniek roepen, ik draai me om en zie een andere man met een pistool, dan pas besef ik het is een gewapende overval, ik loop na de man met pistool toe en zeg doe rustig , en hij ziet me horloge die hij afdoet en zegt geef geef, de andere met de mes komt ook op me af , ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken , het kan iedereen overal overkomen , maar ik laat me vakantie er niet door verpesten , god zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel mee gekregen #overval #laf #curacao

Een bericht gedeeld door Najib Amhali (@najibamhali) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Lees meer

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien