Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Naomi van As showt trots haar babybuik in bikini

Zon, zee en strand: wat wil een mens nog meer? Oud-hockeyster Naomi van As geniet dan ook met volle teugen van een dagje strand in Scheveningen samen met haar vriendinnen.

Op Instagram plaatste Naomi dinsdag een bikinifoto waarop haar babybuikje al duidelijk te zien is.

Advertentie

Uitgerekende datum
Naomi en haar vriend Sven Kramer maakten eind april bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Wanneer Naomi is uitgerekend is nog niet bekend.

Ook op deze foto’s is al duidelijk een babybuikje te zien:

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: Instagram, Beeld: Brunopress. 

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien