Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Naomi van As beleeft angstige momenten tijdens ziekenhuisopname Kae

Naomi van As en Sven Kramer hebben een paar heftige dagen achter de rug. Hun dochtertje Kae kreeg het namelijk zó benauwd dat ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De schrik zit er bij Naomi dan ook goed in, zo vertelt ze in haar column voor Ouders van Nu.

“Het begon met hoesten, een verkoudheid dacht ik”, begint Naomi haar column. Maar wanneer de klachten van Kae erger worden, slaat de paniek toch toe. Het kleine meisje hoest de longen uit haar lijf en klinkt ontzettend benauwd. “Ik ben hypochonder en ga dus altijd uit van het ergste”, schrijft Naomi, die zo snel mogelijk een huisarts wil zien.

Advertentie

Amper ademhalen
Omdat de vaste dokter van het gezin geen tijd heeft, reizen ze af naar Friesland om een bevriende huisarts te zien. Helaas gaat het vanaf dat moment bergafwaarts. Kae heeft inmiddels koorts en kan moeilijk ademhalen. Ze krijgt uiteindelijk zelfs een puffer om toch nog een beetje lucht te krijgen “Die puffer en Kae? Geen vrienden. Je kunt het gerust een uitdaging noemen, want zo’n kapje over haar mond en neus vindt ze helemaal niks. Sterker nog: mijn moeder en ik moeten samenwerken om de puffer zijn werk te laten doen,” aldus Naomi.

Ziekenhuis
Helaas helpt het allemaal niks en moet Kae alsnog naar het ziekenhuis worden gebracht. Via een vernevelapparaat lukt het uiteindelijk om vrijer adem te halen. Al kostte dat volgens Naomi wel een paar flinke houdgrepen. “Maar ze is er weer. Blij én met genoeg lucht. Ook Sven en ik zijn opgelucht. De luchtweginfectie is voorbij. De eerste benauwdheid zit erop. Pfftt”, zo sluit Naomi haar column af.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien