Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Naomi van As beleeft angstige momenten tijdens ziekenhuisopname Kae

Naomi van As en Sven Kramer hebben een paar heftige dagen achter de rug. Hun dochtertje Kae kreeg het namelijk zó benauwd dat ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De schrik zit er bij Naomi dan ook goed in, zo vertelt ze in haar column voor Ouders van Nu.

“Het begon met hoesten, een verkoudheid dacht ik”, begint Naomi haar column. Maar wanneer de klachten van Kae erger worden, slaat de paniek toch toe. Het kleine meisje hoest de longen uit haar lijf en klinkt ontzettend benauwd. “Ik ben hypochonder en ga dus altijd uit van het ergste”, schrijft Naomi, die zo snel mogelijk een huisarts wil zien.

Advertentie

Amper ademhalen
Omdat de vaste dokter van het gezin geen tijd heeft, reizen ze af naar Friesland om een bevriende huisarts te zien. Helaas gaat het vanaf dat moment bergafwaarts. Kae heeft inmiddels koorts en kan moeilijk ademhalen. Ze krijgt uiteindelijk zelfs een puffer om toch nog een beetje lucht te krijgen “Die puffer en Kae? Geen vrienden. Je kunt het gerust een uitdaging noemen, want zo’n kapje over haar mond en neus vindt ze helemaal niks. Sterker nog: mijn moeder en ik moeten samenwerken om de puffer zijn werk te laten doen,” aldus Naomi.

Ziekenhuis
Helaas helpt het allemaal niks en moet Kae alsnog naar het ziekenhuis worden gebracht. Via een vernevelapparaat lukt het uiteindelijk om vrijer adem te halen. Al kostte dat volgens Naomi wel een paar flinke houdgrepen. “Maar ze is er weer. Blij én met genoeg lucht. Ook Sven en ik zijn opgelucht. De luchtweginfectie is voorbij. De eerste benauwdheid zit erop. Pfftt”, zo sluit Naomi haar column af.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien