Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze Nederlandse kerstcommercial is de ontroerendste van dit jaar

In het buitenland zagen we ze al veel, maar nu maken ook Nederlandse bedrijven steeds vaker iets bijzonders van de kerstcommercial. En van dit exemplaar krijg je een brok in je keel.

Albert Heijn bracht deze week hun kerstcommercial uit, die in het teken staat van eenzaamheid aan de ene kant en samen kerst vieren aan de andere kant. De reclame gaat over een bejaarde weduwnaar die zich klaarmaakt voor de kerst. Onderweg bedenkt hij dat hij nog even langs Albert Heijn moet om iets lekkers mee te nemen. Vervolgens komt hij aan bij zijn nieuwe vriendin en die heeft een bijzondere verrassing voor hem.

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Adformatie.nl. Beeld: Youtube.

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien