Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

De Nederlandse Nathalie zit ingesloten door orkaan Harvey

Orkaan Harvey heeft in Texas al zeker 5 doden en tientallen gewonden veroorzaakt. De Nederlandse Nathalie Reumer zit middenin het Amerikaanse natuurgeweld.  

Nathalie vertoeft momenteel in Houston, de grootste stad van Texas. “We horen veel politiesirenes en dat er reddingwerkers hier verderop bezig zijn”, vertelt de Nederlandse aan Hart van Nederland. “We krijgen via alerts van de politie om de haverklap waarschuwingen dat er tornado’s of overstromingen komen.”

Advertentie

Harvey wordt nog erger
De stortvloed aan regen en heftige winden hebben huizen verwoest en wegen onbegaanbaar gemaakt. Maar the worst is yet to come, waarschuwen meteorologen: het midden van de orkaan is namelijk nog niet bereikt. Kom je huis niet uit en sla minstens voor een week voedsel in, luidt het advies aan de Amerikanen. En hetzelfde geldt natuurlijk voor ‘onze’ Nathalie.

 

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Hart van Nederland. Beeld: KIJK

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien