Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zo ziet de nieuwe vlam (60) van prinses Diana's nichtje (28) eruit

Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, is weer gelukkig in de liefde. Tenminste: daar lijkt het sterk op. Ze is al meerdere keren innig gespot met de 60-jarige multimiljonair Michael Lewis.

In de wandelgangen wordt al langer gefluisterd dat de 2 het wel erg gezellig hebben. Nu zijn ze in New York gefotografeerd terwijl Kitty liefdevol een arm om de zestiger legt. Kitty en Michael werden een maand geleden gesignaleerd terwijl ze samen een hotel uit liepen. Dat was toevallig ook het hotel waar Meghan Markle haar babyshower vierde.

Advertentie

90 miljoen
Kitty, die officieel een ‘Lady’-titel heeft, reist als een echte jetsetter de hele wereld over. Haar vlam heeft het echter ook niet slecht voor elkaar. Michael is eigenaar van het kledingmerk Whistles en goed voor zo’n 90 miljoen euro. Het is overigens niet de eerste keer dat Kitty haar hart verliest aan een oudere man. Eerder al had ze een relatie met de 20 jaar oudere Niccolo Barattieri di San Pietro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sleepless in Seattle 💜

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: E! Online. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien