Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó zag Nicolette Kluijver er als kind uit

Nicolette Kluijver heeft nu prachtige lange, blonde lokken. Vroeger was ze de trotse eigenaar van een korte bob inclusief pony. Op Instagram deelt ze een kiekje uit de oude doos. 

“Hopen dat deze trend geen comeback maakt”, schrijft ze bij de jeugdfoto en dan doelt ze natuurlijk op de bob en haar pony. Al misstaat het haar niet, toch? Ze is in ieder geval geen spat veranderd, want je ziet meteen dat het Nicolette is. Dat ondeugende lachje had ze toen blijkbaar ook al.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hopen dat deze trend geen comeback maakt…. 😳

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien