Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Nicolette Kluijver deelt indringende foto van haar litteken

Nicolette Kluijver kreeg vorig jaar de diagnose longkanker. De presentatrice maakte een ongelooflijk zware tijd door. Inmiddels gaat het gelukkig goed met haar, maar Nicolette is zeker niet vergeten hoe ontzettend ziek ze is geweest.

Op Instagram deelt ze een foto van het litteken dat ze overhield aan de ziekte. “Life is too short to waste time hating anyone”, schrijft Nicolette bij de foto.

Advertentie

Nooit meer de oude
Vorig jaar bekende de presentatrice dat ze lang verzweeg hoe slecht het eigenlijk met haar ging. Naar de buitenwereld deed ze alsof ze een voorstadium van longkanker had, terwijl het naar eigen zeggen ‘superlongkanker’ was. “Ik zal nooit meer de oude worden, want ik weet nu hoe vergankelijk het leven is. Als het nooit meer terugkomt, is de longkanker het grootste geschenk van mijn leven geweest; ik waardeer nu alles. Ik loop zingend door de regen”, zei ze eerder tegen Peter van der Vorst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Life is too short to waste time hating anyone….. ❤️ #zoveelbullshit #zuurpruimen #genietvanhetleven #positivevibes #liefvoorelkaarzijn

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: Instagram

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien