Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Nicolette Kluijver deelt indringende foto van haar litteken

Nicolette Kluijver kreeg vorig jaar de diagnose longkanker. De presentatrice maakte een ongelooflijk zware tijd door. Inmiddels gaat het gelukkig goed met haar, maar Nicolette is zeker niet vergeten hoe ontzettend ziek ze is geweest.

Op Instagram deelt ze een foto van het litteken dat ze overhield aan de ziekte. “Life is too short to waste time hating anyone”, schrijft Nicolette bij de foto.

Advertentie

Nooit meer de oude
Vorig jaar bekende de presentatrice dat ze lang verzweeg hoe slecht het eigenlijk met haar ging. Naar de buitenwereld deed ze alsof ze een voorstadium van longkanker had, terwijl het naar eigen zeggen ‘superlongkanker’ was. “Ik zal nooit meer de oude worden, want ik weet nu hoe vergankelijk het leven is. Als het nooit meer terugkomt, is de longkanker het grootste geschenk van mijn leven geweest; ik waardeer nu alles. Ik loop zingend door de regen”, zei ze eerder tegen Peter van der Vorst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Life is too short to waste time hating anyone….. ❤️ #zoveelbullshit #zuurpruimen #genietvanhetleven #positivevibes #liefvoorelkaarzijn

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: Instagram

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien