Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Nicolette Kluijver deelt veelbetekenende gezinsfoto: 'Trots op ons'

Het is geen geheim meer dat Nicolette Kluijver en haar man Joost huwelijksproblemen hebben. Toch zijn ze nu samen op vakantie en daar deelt de presentatrice zoete kiekjes van. 

Ook omschrijft ze hoe ze hun 3 kinderen niet opzadelen met de relatiecrisis van papa en mama.

Advertentie

Superpapa
“Onze kindjes hebben geen boodschap aan onze problemen”, schrijft Nicolette bij een foto waarop ze met Joost en hun tweeling in de camera lacht in de Oostenrijkse sneeuw. “Zo trots dat we zo op vakantie kunnen.” Ook noemt ze Joost een ‘superpapa’.

Altijd vriendjes blijven
Nicolette maakte in februari bekend dat haar huwelijk na zeven jaar over was. “We zullen altijd vriendjes blijven”, liet ze in een Instagram-post weten. Kort daarna verwijderde ze die alweer. Haar management maakte duidelijk dat de liefde voor elkaar en de wil om te knokken voor het gezin er nog steeds is. Hoe het nu precies tussen de twee gaat, is niet duidelijk. Ze proberen hun problemen privé – zoals het hoort, natuurlijk – op te lossen. Maar het geluk spat toch wel van deze foto af. Of ze hier nou nog gelukkig getrouwd of ‘beste vriendjes’ zijn.

🌞☃️ sleeën 🎉 #wintersport

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

#toppers #helden #vroeggeleerd @nicolettekluijver_

Een bericht gedeeld door Joost staudt (@drjooststaudt) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Nicolette Kluijver. Beeld: ANP

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien