Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Nicolette Kluijver deelt veelbetekenende gezinsfoto: 'Trots op ons'

Het is geen geheim meer dat Nicolette Kluijver en haar man Joost huwelijksproblemen hebben. Toch zijn ze nu samen op vakantie en daar deelt de presentatrice zoete kiekjes van. 

Ook omschrijft ze hoe ze hun 3 kinderen niet opzadelen met de relatiecrisis van papa en mama.

Advertentie

Superpapa
“Onze kindjes hebben geen boodschap aan onze problemen”, schrijft Nicolette bij een foto waarop ze met Joost en hun tweeling in de camera lacht in de Oostenrijkse sneeuw. “Zo trots dat we zo op vakantie kunnen.” Ook noemt ze Joost een ‘superpapa’.

Altijd vriendjes blijven
Nicolette maakte in februari bekend dat haar huwelijk na zeven jaar over was. “We zullen altijd vriendjes blijven”, liet ze in een Instagram-post weten. Kort daarna verwijderde ze die alweer. Haar management maakte duidelijk dat de liefde voor elkaar en de wil om te knokken voor het gezin er nog steeds is. Hoe het nu precies tussen de twee gaat, is niet duidelijk. Ze proberen hun problemen privé – zoals het hoort, natuurlijk – op te lossen. Maar het geluk spat toch wel van deze foto af. Of ze hier nou nog gelukkig getrouwd of ‘beste vriendjes’ zijn.

🌞☃️ sleeën 🎉 #wintersport

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

#toppers #helden #vroeggeleerd @nicolettekluijver_

Een bericht gedeeld door Joost staudt (@drjooststaudt) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Nicolette Kluijver. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Wie thuiswerkt, heeft de uitgelezen kans om op de raarste momenten iets te doen”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (44) heeft 2 zonen, een man, een vader op leeftijd, vriendinnen en o ja, ook zichzelf om voor te zorgen.

Nu we vanwege corona weer zijn weggejaagd uit de kantoortuinen, lopen velen tegen problemen aan. Was het begin dit jaar nog wel geinig, zoomen met collega’s, eindelijk zien dat de directeur ook maar gewoon in een rommelig rijtjeshuisje woont, lunchen met het gezin en intussen wat werkmails schrijven, inmiddels is de lol eraf. Want misschien waren er in maart nog mensen die de lockdown als mogelijkheid zagen om het een beetje kalmer aan te doen, inmiddels

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien