Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Hiérvan gaat Nicolette Kluijver afkicken tijdens vakantie

Vanaf vandaag hebben de drie kinderen van Nicolette Kluijver vakantie. Een mooi moment om af te kicken van haar grote verslaving, vond de presentatrice.

Telefoonverslaving
Naar eigen zegge is Nicolette namelijk hartstikke verslaafd aan haar telefoon. Wat ze dan zoal doet op haar telefoon? Mails lezen, posten, het nieuws checken, WhatsAppen, Facebooken en Instagrammen… Logisch dat Nicolette heel wat uurtjes doorbrengt met haar telefoon, maar daar gaat nu verandering in komen.

Advertentie

Digitale detox
‘‘Mijn kindjes hebben vanaf vandaag vakantie en ik ga de hele vakantie mijn telefoon niet gebruiken”, laat Nicolette weten op Instagram. ‘‘Een digitale detox! Ik snap niet dat ik dit zo lastig vind… Dat is toch bizar?! Ik duik deze vakantie in met mijn kindjes en onze avonturen!” Geniet van de quality time, Nicolette!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Instagram, ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien