Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dit vindt Nicolette Kluijver het grote nadeel aan 'Expeditie Robinson' presenteren 

Nicolette Kluijver presenteert al vijf jaar op rij Expeditie Robinson. Dit vindt ze een geweldige klus, maar er zit wel een groot nadeel aan, vertelt ze.

Ze kan namelijk niet zelf aan het survivalprogramma meedoen. Iets wat de natuurliefhebber dolgraag wil.

Advertentie

Grote Expeditie-droom
Haar grote droom, vertelt Nicolette in een interview met Veronica magazine als haar gevraagd wordt of ze ooit zelf aan Expeditie Robinson wil meedoen. “Eén zijn met de natuur is mijn droom.” Hoe ze het er vanaf zal brengen op een onbewoond eiland? “Ik denk dat ik heel ver zou komen.”

Nieuwe presentatrice 
Wil Nicolette ooit mee kunnen doen aan Expeditie Robinson, dan zal ze haar stokje als presentatrice moeten doorgeven aan een ander. Net als Dennis Weening, die nu is vervangen door Kaj Gorgels. Maar als het aan Nicolette ligt, presenteert ze Expeditie nog wel een paar jaar, zo laat ze weten aan RTL Boulevard. “En dan ga ik het een keertje meemaken als kandidaat.” Wij kijken er nu al naar uit.

Heb jij het Expeditie Robinson-bordspel al?

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP 

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien