Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Niet fijn thuiskomen: zie je opeens een zwarte panter op je dak

Bewoners van de Franse gemeente Armentières hebben woensdagavond doodsangsten uitgestaan. Even na zessen werd er namelijk een opvallende bezoeker in de gemeente gespot: een zwarte panter was op haar dooie gemak verschillende daken aan het verkennen.

En alsof dat nog niet erg genoeg was, wist het dier ook nog eens via een openstaande raam een appartement binnen te dringen.

Advertentie

Verdoven met pijltje
Toen het dier gisterenavond werd opgemerkt, werden de politie en de brandweer direct gewaarschuwd. Het gebied werd afgezet en er werd een dierenarts ingeschakeld om het dier, dat zo’n 30 kilo weegt, te verdoven met een pijltje. De roofkat was ondertussen al via een openstaand raam een appartement binnengedrongen, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Huisdier
De dierenarts kon uiteindelijk na een uur dichtbij de panter komen om deze met een verdovingspijl uit te schakelen. Het is nog niet duidelijk waar de roofkat vandaan komt, maar omwonenden denken dat het dier ontsnapt is uit het huis van een buurtbewoner. De panter wordt momenteel verzorgd en zal binnenkort waarschijnlijk verhuizen naar een dierentuin.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Le Parisien. Beeld: iStock, Facebook

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien