Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Nieuwe foto's van Britse royals: prins George en prinses Charlotte verbazen iedereen

Vandaag vierde de Britse koningin Elizabeth haar 91e verjaardag. En dat betekent: een moment met de hele familie op het balkon van Buckingham Palace.

Voor prinses Charlotte (2) was het de allereerste keer. En wat deed ze het goed, in de armen van haar moeder.

Advertentie

Zwaaien maar
Ze lachte en zwaaide naar iedereen en zag er heel zoet uit in haar roze jurkje. George, die 4 wordt in juli, straalde in zijn hippe pakje met bretels. Ook prins George zwaaide heel goed: hij bleef maar enthousiast naar het publiek dat was komen kijken.

Zo moeder, zo…
En wat lijken prinses Charlotte en haar moeder vandaag op elkaar: beiden stralen ze in meisjesachtig roze. En het feit dat de kleintjes het zo goed deden op het bijzondere evenement, verbaasde iedereen. De Britse koningin is eigenlijk jarig in april, maar viert het elk jaar in juni.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: People. Beeld: ANP

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien