Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Nieuwe carrièrestap voor Johnny de Mol

Johnny de Mol kennen we allemaal als presentator en programmamaker. Zijn programma Down met Johnny is al jaren geliefd en wordt ontzettend goed bekeken. Maar nu mag hij nóg een bijzonder programma aan zijn indrukwekkende CV toevoegen.

Dat maakt RTL Boulevard dinsdagmiddag bekend.

Advertentie

Restaurant Misverstand

Johnny de Mol gaat in zijn nieuwe programma Restaurant Misverstand een restaurant runnen met niemand minder dan chef-kok Ron Blauw. Al het personeel dat er komt te werken, zijn oudere mensen met dementie. Het zijn ook nog eens mensen zónder horeca-ervaring, maar mét een grote dosis enthousiasme.

Dementie

Het programma maakt Johnny niet zomaar. Hij hoopt met Restaurant Misverstand meer begrip te kunnen aanwakkeren voor mensen met dementie. Ook hoopt hij dat hij de kijker thuis iets kan leren over de ziekte, zodat een aantal heersende misverstanden over de ziekte de wereld uitgeholpen worden.

Doel

Het doel? Laten zien dat mensen met dementie nog best goed kunnen functioneren in de samenleving. Het bijzondere nieuwe programma is vanaf dit voorjaar te zien bij SBS6.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Brunopress

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien