Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

2 nieuwe Harry Potter-films met originele cast op de planning

Goed nieuws voor alle Harry Potter-fans. Studio Warner Bros wil de theatervoorstelling Harry Potter and the cursed child gaan verfilmen. Én ze willen dat de originele cast erin gaat spelen.

Het zou gaan om niet 1 maar 2 films. De theatershow bestaat namelijk ook uit 2 delen. De voorstelling gaat over de kinderen van personages Harry en Draco, genaamd Albus Potter en Scorpius Malfoy. Warner Bros wil dolgraag dat de cast van de eerdere Harry Potter-films, onder meer bestaande uit Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson, gaat spelen in de 2 films.

Advertentie

Speculaties
Verschillende bronnen bevestigen dat Warner Bros de rechten heeft gekocht van schrijfster J.K. Rowling en haar partners. Ook is het logo van de Broadwayshow recent aangepast en dat logo zou beter bij de films passen. J.K. Rowling is haar mysterieuze zelf en plaatst het nieuwe logo met een hint op Twitter. Dat zorgt ervoor dat er op het sociale platform alweer druk gespeculeerd wordt door fans over de nieuwe films.

Fantastic Beasts
Dat Warner Bros wil gaan werken aan nieuwe Harry Potter-films betekent niet het bedrijf stopt met de filmreeks van Harry Potter spin-off Fantastic beasts. De 3e film staat nog steeds op de planning.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien