Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít is de nieuwe liefde van radio-dj Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (33) is tot over haar oren verliefd en speciaal op Valentijnsdag vertelt de radio-dj voor het eerst over haar nieuwe liefde.

Marieke presenteert iedere ochtend samen met Mattie Valk de ochtendshow van Qmusic en vrijdagochtend vertelt ze voor het eerst op de radio dat ze een vriend heeft.

Advertentie

Het is leuk en pril, zegt ze, maar veel meer wil ze er liever niet over kwijt. Wel deelt Marieke op Instagram een heel lief kiekje van hen samen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♥️

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien