Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hoofdredacteur Hilmar Mulder ontvangt nieuwe Pink Ribbon-armbandje

Maandag heeft presentatrice Quinty Trustfull het nieuwe Pink Ribbon-armbandje aan Hilmar Mulder, de hoofdredacteur van Libelle, overhandigd.

Hiermee steunt ze het onderzoek naar borstkanker.

Advertentie

Borstkankeronderzoek
Oktober is borstkankermaand. Dan staan we stil bij het feit dat in Nederland 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker krijgt. Van elk verkocht Pink Ribbon-armbandje gaat er een bedrag van €4,26 naar borstkankeronderzoek. Dat is nog steeds hard nodig, want ook het aantal diagnoses stijgt nog steeds. Pink Ribbon zet zich in voor het financieren van projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Het doel? Een beter leven voor (ex) borstkankerpatiënten.

Ontwerp
De armband is gemaakt door het merk Otazu. “De energie van de rozekwarts is enorm positief en gaat hand in hand met het hele idee achter deze samenwerking”, vertelt de ontwerpster van de armband, Helena Vreeburg. “Daarnaast is de kleur natuurlijk heel toepasselijk. Fysiek wordt rozekwarts geassocieerd met het hartgebied.”

Ook steunen
Door de armband te kopen, laat je zien dat je vrouwen met borstkanker én het borstkankeronderzoek steunt. “Alle beetjes helpen – dus ook de aanschaf van dit sieraad”, schrijft Hilmar Mulder bij de foto met Quinty. De armbanden zijn op ontzettend veel plaatsen te koop, zoals bij Jumbo, DA, C&A en Bruna. Ook op de website van Pink Ribbon kun je een armbandje aanschaffen.

Bron: Pink Ribbon. Beeld: Instagram Hilmar Mulder

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien