Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Eindelijk weten we het: dit is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson

Dennis Weening maakte in oktober dat hij na zeven jaar stopt met het presenteren van Expeditie Robinson. Op RTL Boulevard werd net bekend gemaakt wie zijn nieuwe opvolger is.

De 28-jarige YouTuber Kaj Gorgels mag het stokje van Dennis over gaan nemen. En daar is hij reuzeblij mee: ”Deelnemen aan het programma waar ik ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren. Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen.”

Advertentie

Lef en humor
Ook programmadirecteur van RTL 5 Werner van Es is blij met de keuze. Hij noemt Kaj een talent met lef, humor en scherpzinnigheid. ”Dat combineert hij met de gave om een speciale band aan te gaan met zijn kijkers. Samen met zijn eigen ervaring bij Expeditie Robinson, gaat dit volgens mij een extra dimensie toevoegen voor het programma”, zegt Werner.

De andere kansmakers op de rol als presentator waren Art Rooijakkers en John Williams.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Foto: 

 

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien