Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Eindelijk weten we het: dit is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson

Dennis Weening maakte in oktober dat hij na zeven jaar stopt met het presenteren van Expeditie Robinson. Op RTL Boulevard werd net bekend gemaakt wie zijn nieuwe opvolger is.

De 28-jarige YouTuber Kaj Gorgels mag het stokje van Dennis over gaan nemen. En daar is hij reuzeblij mee: ”Deelnemen aan het programma waar ik ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren. Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen.”

Advertentie

Lef en humor
Ook programmadirecteur van RTL 5 Werner van Es is blij met de keuze. Hij noemt Kaj een talent met lef, humor en scherpzinnigheid. ”Dat combineert hij met de gave om een speciale band aan te gaan met zijn kijkers. Samen met zijn eigen ervaring bij Expeditie Robinson, gaat dit volgens mij een extra dimensie toevoegen voor het programma”, zegt Werner.

De andere kansmakers op de rol als presentator waren Art Rooijakkers en John Williams.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Foto: 

 

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien