Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít is de nieuwe presentatrice van het programma 'Kassa'

Zojuist heeft BNNVARA bekend gemaakt dat Amber Kortzorg het gezicht wordt van het programma Kassa. Vanaf januari 2020 zal Amber het programma presenteren.

Amber vervangt hiermee Brecht van Hulten, die 9 jaar lang de presentatrice van het programma was. Begin 2019 viel Amber ook al een aantal maanden voor Brecht in.

Advertentie

Spannend avontuur
Amber vertelt: “Ik vind het een enorme eer Kassa te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega’s. Aan een aantal thema’s besteed ik graag extra aandacht binnen Kassa, waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen.”

De Belbus
Ook het programma-onderdeel De Kassa Belbus, zal door een nieuwe presentator gepresenteerd worden, namelijk Sahil Amar Aïssa. Hij zal het stokje over nemen van Renze Klamer. Sahil is ontzettend enthousiast over zijn nieuwe klus: “Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!”

Nieuw seizoen
Kassa
zie je vanaf 11 januari iedere zaterdag om 19.05 uur bij BNNVARA op NPO1. Op 4 januari zendt de omroep eerst de Belbus Special uit waarin wordt teruggeblikt op de afleveringen van 2019.


De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien