Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Kijkers vol lof over emotionele Nikkie Plessen in 'RTL Boulevard'

Donderdagavond bespraken de RTL Boulevard-presentatoren de gloednieuwe campagne van Gucci, waar Ellie Goldstein – een model met downsyndroom – een hoofdrol in heeft. Nikkie Plessen heeft al gauw een brok in haar keel.

Haar overleden broertje had namelijk ook het syndroom van Down.

Advertentie

Primeur

Ellie Goldstein schittert in de nieuwste reclame van het modemerk en is de eerste vrouw met downsyndroom ooit in een campagne van Gucci. Het 18-jarige model straalt op de foto’s ter promotie van de nieuwste mascara.

Zodra Eddy Zoëy, Luuk Ikink en Nikkie Plessen erover in gesprek raken, wordt Nikkie emotioneel. “Ik heb zelf een broertje gehad met het syndroom van Down en vind het super om te zien dat dit soort kinderen gewoon een plek krijgen”, vertelt ze met een brok in haar keel.

Gevecht tegen de tranen

De presentatrice vecht zichtbaar tegen haar tranen, maar besluit dapper door te gaan. “Je ziet de eerlijkheid bij die kinderen. Dit meisje is gepassioneerd. Ik vind het heel tof dat zulke grote merken zich daar achter scharen”, aldus de modeontwerper.

Ze besluit: “We moeten laten zien dat alles kan in de modewereld. Mensen willen meiden met karakter zien. Hoe ze eruitzien en waar ze vandaan komen, dat maakt niet uit. Zij hoort er ook bij, en dat vind ik mooi.”

Op Twitter wordt vol lof over Nikkie gesproken:

De keerzijde van succes volgens Nikkie Plessen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Boulevard & Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien