Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Noorse prinses brengt haar vader opnieuw in verlegenheid met pikante details over seksleven

Dat de Noorse koning Harald V geen fan is van de nieuwe vriend van zijn dochter prinses Märtha Louise (48), is inmiddels wel duidelijk. Toen de prinses begin dit jaar haar relatie met de Amerikaanse Durek Verrett (44) naar buiten bracht, besloot haar vader dat ze haar titel niet langer mocht gebruiken.

De controverse rondom haar relatie leek inmiddels weer een beetje naar de achtergrond te zijn verdwenen, maar daar heeft Durek nu zelf weer verandering in gebracht. De spirituele leider heeft namelijk een aantal pikante uitspraken gedaan over zijn seksleven met de Noorse prinses.

Advertentie

Intieme details
In zijn eigen podcast ‘Ancient wisdom today’ vertelt hij aan lifestylegoeroe Dave Asprey dat hij al jaren traint om zijn eigen orgasme uit te stellen, zodat ‘hij zijn partner op de best mogelijke manier kan bevredigen.’ En alsof dat nog niet genoeg is, doet hij ook nog een boekje open over zijn huidige seksleven met Märtha Louise. “Soms hebben we drie tot vier keer seks per dag”, aldus Durek.

Eerdere ophef
De zelfbenoemde Sjamaan zorgde begin deze maand ook al voor de nodige ophef toen hij beweerde dat hij vrouwen die veel sekspartners hadden gehad kon ‘reinigen’ door bepaalde oefeningen aan te bieden. Ook zijn nieuwste uitspraak zal ongetwijfeld niet goed vallen bij zijn schoonvader Harald…

De prinses en haar ‘sjamaan’: 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: ANP, Instagram

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien