Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zo ziet de Notre-Dame er na de brand uit

Hoewel de brand in de beroemde Parijse kathedraal Notre-Dame inmiddels onder controle is, is het nog niet duidelijk hoe groot de schade is. Het lijkt er in ieder geval op dat de torens en een gedeelte van het geraamte van de kerk zijn gered.

President Macron spreekt van een ‘verschrikkelijk drama’. Hij heeft al gezegd dat de 900 jaar oude kerk hoe dan ook herbouwd zal worden, eventueel met steun uit het buitenland. Hij startte ook direct een inzamelingsactie.

Advertentie

Onderzoek oorzaak
Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Mogelijk komt het door renovatiewerkzaamheden aan de kathedraal. Het vuur lijkt te zijn ontstaan in de buurt van steigers die daarvoor waren opgezet. Er loopt inmiddels een onderzoek naar de oorzaak. Brandweermannen inspecteren op dit moment de schade en blussen na.

Notre Dame

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien