Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Ode van ‘Tommie’ aan Aart Staartjes zorgt bij kijkers van ‘DWDD’ voor ontroering

Stemacteur Bert Plagman heeft maandagavond in de De wereld draait door zowel het publiek als de kijkers thuis weten te ontroeren met een eerbetoon aan Aart Staartjes, die afgelopen zondag overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval.

Bert en Aart waren niet alleen goede vrienden, maar werkten ook jarenlang samen bij Sesamstraat. Aart Staartjes als ‘Meneer Aart’ en Bart Plagman als de stem van ‘Tommie’.

Advertentie

‘Dood zijn duurt zo lang’

In De wereld draait door haalde Bert samen met collega’s herinneringen op aan hun geliefde vriend en collega. Hij sloot uiteindelijk af met een ontroerende ode aan Aart met het nummer Dood zijn duurt zo lang, een nummer dat eerder ook in Sesamstraat was te horen en dat door Aart zeer geliefd was.

Reacties Twitter

Zijn vertolking zorgde bij het publiek en de kijkers voor de nodige ontroering. Op Twitter stroomden de positieve reacties op het nummer al snel binnen:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: DWDD, Twitter. Beeld: DWDD

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien