Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ode van ‘Tommie’ aan Aart Staartjes zorgt bij kijkers van ‘DWDD’ voor ontroering

Stemacteur Bert Plagman heeft maandagavond in de De wereld draait door zowel het publiek als de kijkers thuis weten te ontroeren met een eerbetoon aan Aart Staartjes, die afgelopen zondag overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval.

Bert en Aart waren niet alleen goede vrienden, maar werkten ook jarenlang samen bij Sesamstraat. Aart Staartjes als ‘Meneer Aart’ en Bart Plagman als de stem van ‘Tommie’.

Advertentie

‘Dood zijn duurt zo lang’

In De wereld draait door haalde Bert samen met collega’s herinneringen op aan hun geliefde vriend en collega. Hij sloot uiteindelijk af met een ontroerende ode aan Aart met het nummer Dood zijn duurt zo lang, een nummer dat eerder ook in Sesamstraat was te horen en dat door Aart zeer geliefd was.

Reacties Twitter

Zijn vertolking zorgde bij het publiek en de kijkers voor de nodige ontroering. Op Twitter stroomden de positieve reacties op het nummer al snel binnen:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: DWDD, Twitter. Beeld: DWDD

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien