Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Oeps: liefdesverklaring van verliefde jongen eindigt op het politiebureau

Een 17-jarige jongen uit Gorinchem besloot het dit jaar met Valentijnsdag groots aan te pakken. Hij was bezig met het maken van een heel bijzondere liefdesverklaring, toen de politie hem oppakte.

De jongen in kwestie had een wel heel romantisch date-idee. Hij had bedacht om op een viaduct de tekst ‘wil je mijn vriendin zijn?’ te schrijven met graffiti. Op Valentijnsdag wilde hij het meisje waar hij verliefd op is, meenemen naar deze plek. Zij zou dan met graffiti het vakje ‘ja’ of ‘nee’ aan mogen kruisen. De jongen was net bezig met het tekenen van de vakjes, toen de politie opdook.

Advertentie

Prille liefde

“Hoewel wij prille liefde toejuichen, doen we dat niet als het gaat over het bekladden van objecten die niet je eigendom zijn”, schrijft de politie van Gorinchem op Facebook. Ondanks het lieve gebaar werd de jongen dan ook meegenomen naar het politiebureau en doorverwezen naar bureau Halt.

Excuses aangeboden

De politie heeft al contact opgenomen met de date van de jongen. Aan het meisje hebben ze hun excuses aangeboden, omdat de verrassing nu een beetje weg is. Wel hoopt de politie dat het goed afloopt met de jongen en dat hij een positieve reactie van het meisje krijgt op zijn vraag. Maar dat kán haast niet anders, met zo’n romantisch gebaar…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond, betrapten we na een melding van graffiti spuiten, een 17-jarige jongen die zojuist de laatste hand had gelegd aan een voor hem pakkende tekst. Dit alles vond plaats op de wand van het viaduct onder de snelweg A15 te #Gorinchem. De kennelijk tot over zijn oren verliefde tiener had deze tekst ter ere van Valentijnsdag alvast op het viaduct geverfd en was van zins om het beoogde meisje van zijn dromen over precies een week hiermee te confronteren, in de hoop dat ze het juiste vakje aan zou vinken. Hoewel we prille liefde toejuichen, doen we dat niet als het gaat over bekladden van objecten die niet je eigendom zijn. De jongen is dan ook doorverwezen naar bureau HALT. Toch hopen we voor hem dat al zijn moeite met een positief resultaat mag worden afgesloten. En voor de potentiele kandidate bieden we alvast onze excuses aan voor deze spoiler! #Valentijnsdag #Graffity #Politie #Liefde #Love

Een bericht gedeeld door Politie Lek En Merwede (@pol_lekmerwede) op

Zelf nog op zoek naar een romantisch valentijnscadeau? Een leuk uitje is altijd een goed idee.

Voordeeluitjes: de beste aanbiedingen!
Voordeeluitjes: de beste aanbiedingen!
Vanaf €64,75
Bekijk

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NOS. Beeld: iStock. 

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien