Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

O'G3NE-zussen delen lieve foto's van hun overleden moeder op haar verjaardag

Voor de 3 zussen van meidengroep O’G3NE is het een speciale, maar heftige dag. Hun overleden moeder zou vandaag 50 jaar zijn geworden.

In juli 2017 moesten Amy, Lisa en Shelley afscheid nemen van hun moeder. Isolde overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker. Vandaag zou ze 50 jaar zijn geworden. De 3 zussen delen daarom prachtige, liefdevolle foto’s van haar.

Advertentie

Onzichtbaar feesthoedje
“Gefeliciteerd lieve mammie”, schrijft Amy op Instagram. “Het gemis is onbeschrijflijk en op zo’n dag als vandaag is het toch een extra steek in het hart. In mijn hoofd haal ik aardbeiengebakjes voor je, zet ik Disney-films op en blaas een feesttoeter in je gezicht zodat je lacht van oor tot oor.” Ze deelt een schattig kiekje uit de oude doos. “Ik ga vandaag iets doen wat jij het allerliefste deed, en dat is dansen. Met jou in mijn hart en een onzichtbaar feesthoedje op blaas ik een extra kusje naar boven.”

Herinneringen
Ook Lisa deelt een prachtige foto met haar moeder met haar volgers. “De wereld is doorgegaan, maar jij staat stil in de tijd. Voor altijd 48”, omschrijft ze. “Jouw taak zat erop, zei je, je was trots op ons en dat zou je altijd zijn. Er komt geen foto meer van je bij, dat kan niet meer, het is nu zoeken door de verzameling aan herinneringen die ik als films en foto’s in mijn hoofd heb. Welke zal ik vandaag eens 1.000 keer voor mezelf afspelen, hopende dat ik er voor een seconde in kan verdwijnen en de realiteit niet onder ogen hoef te komen… Eentje waarin we je verjaardag vieren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De wereld is doorgegaan… maar jij staat stil in de tijd.. voor altijd 48. We zullen nooit weten hoe je er nu uit zou zien, waarschijnlijk nog steeds ontzettend jong en knap, dus mijn gedachtes aan jou (allemaal herinneringen) zouden niet eens zo ver van de werkelijkheid af liggen. Toch is het zo moeilijk, niet te weten hoe jij er over een tijd uit zou zien, als een ouder dametje of als een oma, als iemand die al onze ontwikkelingen heeft meegemaakt. Jouw taak zat erop, zei je, je was trots op ons en dat zou je altijd zijn. Er komt geen foto meer van je bij, dat kan niet meer, het is nu zoeken door de verzameling aan herinneringen die ik als films & foto’s in mijn hoofd heb. Welke zal ik vandaag eens 1000x voor mezelf afspelen… hopende dat ik er voor een seconde in kan verdwijnen en de realiteit niet onder ogen hoef te komen… eentje waarin we je verjaardag vieren. #50 #loveyou #29maart 💔❤️ @isolde.volmalee

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Zonder jou
Shelley laat een oud vakantiekiekje zien. Ze geeft daarop haar moeder terwijl ze in een zwembad zitten een heel dikke knuffel. “Ik zou er alles voor over hebben om je ook dit jaar op deze dag extra te overladen met kusjes en knuffels”, klinkt het onder de foto. “Je vond altijd dat ouder worden niet iets was om tegenop te zien maar iets waar je ongelooflijk dankbaar voor moest zijn. Helaas zijn jou de jaren niet meer gegeven. En hoe dankbaar ik ook ben voor iedere dag, het is er altijd een teveel, zonder jou.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien