Word abonnee

Kies nΓΊ voor een abonnement met korting

Abonneer nΓΊ met korting

Zoek binnen:

Chantal Janzen steelt de show met bob en kekke sixties-outfit in 'Oh wat een jaar'

Bijna anderhalf miljoen mensen gingen zaterdagavond met Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai mee terug naar 1968 in Oh wat een jaar. Het programma werd minder goed bekeken dan de vorige afleveringen, maar kijkers genoten ook nu weer van de nostalgische outfits en muziek.

Het is vooral de presentatrice die de complimenten mag vangen.

Advertentie

Elke week dompelen Chantal en de teamcaptains in Oh wat een jaar zich even helemaal onder in een ander jaar. Wekelijks schuiven er twee gasten bij de captains aan. Zaterdagavond werden Barrie Stevens en Catherine Keyl getest op hun kennis van het jaar 1968. Het decor van de show ademt de sfeer van dat jaar en Chantal, Ruben en Carlo worden ook qua kleding helemaal gestyled naar de mode van destijds.

Twijfels

Jarenlang presenteerde Linda de Mol de ‘retrotrainmentshow’. Maar sinds haar vertrek bij de zender heeft Chantal Janzen het stokje van haar collega overgenomen. Daar heeft ze lang over getwijfeld, liet de presentatrice eerder weten. Ze liet de klus eerst tweemaal schieten. Onder meer vanwege haar drukke agenda, maar ook omdat het niet niks is om Linda de Mol op te volgen. Gelukkig heeft ze nooit spijt van haar keuze gehad en voelt ze zich inmiddels na de eerste uitzendingen als een vis in het water.

Dat vinden ook de kijkers. Op Twitter lieten kijkers al eerder blijken dat ze vonden dat deze rol Chantal Janzen op haar lijf geschreven was. Ook zaterdagavond gaat een groot deel van de online reacties over de presentatrice. Haar outfit en stem vallen goed in de smaak, evenals haar sixties-bob.

Niet alleen Chantal, ook Suzan (36) staat een korte bob goed:

Ook op zoek naar een mooie, rode jurk?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: RTL

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: β€œHet is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

β€œOm je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien