Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Ruud de Wild grote steun voor Olcay Gulsen na opnames 'Olcay & Huiselijk geweld'

De opnames van het nieuwe programma van Olcay Gulsen, Olcay & Huiselijk geweld zijn achter de rug. Het programma gaat bijna van start, maar de draaidagen zaten de brunette niet in de koude kleren. Haar vriend Ruud de Wild was een grote steun voor haar tijdens deze periode, vertelt ze aan BuzzE.

In de 6-delige reeks Olcay & Huiselijk geweld gaat Olcay in gesprek met slachtoffers van huiselijk geweld, verplegers en hulpverleners. Ook spreekt ze met haar eigen moeder en zussen over haar jeugd, aangezien zij ook opgroeide met een gewelddadige vader.

Advertentie

Steun en toeverlaat

“Hij was de eerste die ik belde als ik aan het eind van de dag klaar was met draaien”, vertelt Olcay Gulsen maandag over haar steun en toeverlaat Ruud de Wild. De 2 hebben sinds eind 2019 een relatie. “Het is natuurlijk niet iets wat je makkelijk loslaat als de camera’s uitgaan, dus het is prettig om erover te kunnen praten en dat je partner klaar staat om naar je te luisteren.”

Verwerkingsproces

Olcay laat weten dat de opnames ook bij hebben gedragen aan een verwerking van haar traumatische jeugd. “Ik merk dat ik het meer een plekje heb kunnen geven. Ik heb bijvoorbeeld ook gepraat met een kinderpsycholoog over het trauma dat kinderen overhouden aan huiselijk geweld. Dat gesprek was ook heel herkenbaar voor mezelf. Zo snap ik nu waarom ik een grote hang heb naar vrijheid om mijn eigen beslissingen te kunnen maken. Dat is logisch als je bent opgegroeid in een onveilige situatie en als kind niet met je vader of moeder kon praten”, aldus Olcay.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien