Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Olcay Gulsen is 7 kilo afgevallen en laat trots haar nieuwe figuur zien

Waar de meeste mensen in quarantainetijd juist aankomen, is het Olcay Gulsen gelukt om af te vallen. De presentatrice laat in een Instagrampost weten dat ze maar liefst 7 kilo is afgevallen en helemaal klaar is voor de zomer.

“Kom maar op met die zomer” zo schrijft ze bij het kiekje.

Advertentie

Strakke jurk

Op de foto is haar slanke figuur goed te zien. Olcay poseert in een strak zwart jurkje met een zonnebril op. In het bijschrijft laat ze weten dat ze inmiddels 7 kilo is afgevallen. Het lijkt er dan ook op dat Olcay totaal geen moeite heeft met het laten staan van lekkere hapjes in deze tijd…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

-7 KG ❣️kom maar op met die zomer 🤪

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Enthousiaste reacties

Haar volgers reageren enthousiast op haar prestatie. “Wow wat goed zeg!,” schrijft iemand. “Je ziet er geweldig uit,” zo complimenteert een ander haar. Toch zijn er ook mensen die vinden dat de presentatrice helemaal niet hoeft af te vallen. “Je bent altijd mooi geweest, een dieet was sowieso niet nodig,” schrijft iemand.

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien