Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Olcay Gulsen gaat een rol spelen in déze bekende soap

Olcay Gulsen is bekend geworden als modeontwerpster, maar de laatste tijd is ze ook steeds vaker te zien als presentatrice op televisie. Nu mag ze ook actrice toevoegen aan haar CV.

Olcay heeft namelijk een klein rolletje gekregen in de Amerikaanse soap The bold and the beautiful. Ze speelt in de soap de assistent van Bill Spencer (Don Diamont) en heeft twee zinnen tekst. Haar rol is zo klein dat ze zelfs geen naam had in de soap, maar Olcay heeft er zelf voor gezorgd dat haar personage de naam Georgina kreeg, de naam van haar zusje dat groot fan is van de soap. Wanneer de aflevering met Olcay in Nederland op televisie te zien is, is niet bekend.

Advertentie

Je kunt het fragment hier bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💋

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf.nl. Beeld: ANP.

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien