Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Olcay Gulsen gaat een rol spelen in déze bekende soap

Olcay Gulsen is bekend geworden als modeontwerpster, maar de laatste tijd is ze ook steeds vaker te zien als presentatrice op televisie. Nu mag ze ook actrice toevoegen aan haar CV.

Olcay heeft namelijk een klein rolletje gekregen in de Amerikaanse soap The bold and the beautiful. Ze speelt in de soap de assistent van Bill Spencer (Don Diamont) en heeft twee zinnen tekst. Haar rol is zo klein dat ze zelfs geen naam had in de soap, maar Olcay heeft er zelf voor gezorgd dat haar personage de naam Georgina kreeg, de naam van haar zusje dat groot fan is van de soap. Wanneer de aflevering met Olcay in Nederland op televisie te zien is, is niet bekend.

Advertentie

Je kunt het fragment hier bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💋

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf.nl. Beeld: ANP.

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien