Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Olivia Newton-John lijkt 40 jaar na 'Grease' geen dag ouder te zijn geworden

Olivia Newton-John (69) straalde toen ze gisteren herinneringen ophaalde met haar oude ‘Grease’-tegenspeler John Travolta in Los Angeles. Het is veertig jaar geleden dat de romantische filmmusical uitkwam.

De twee acteurs hadden veel bij te praten tijdens het jaarlijkse G’day USA-evenement, waarop de band tussen Australië en de Verenigde Staten wordt gevierd. De actrice herstelde vorig jaar van borstkanker.

Advertentie

Sandy en Danny
De Sandy en Danny-acteurs speelden in 1978 in de mateloos populaire film, die dit jaar veertig jaar bestaat. In een enkellange zwarte avondjurk vol schitterende diamanten zag Olivia eruit alsof ze in vier decennia niet ouder is geworden. Stralend verscheen de actrice op de rode loper.

Outfit
Om ervoor te zorgen dat alle aandacht naar haar prachtige jurk ging, had ze de accessoires tot een minimum beperkt. Een ring en diamanten oorbellen maakten haar outfit af. Ook had de mooie actrice zich minimaal opgemaakt. Met een lichte foundation, beetje blush en een nude-lippenstift was ze een en al glimlach.

Olivia vond het zichtbaar leuk om met haar oud-collega John Travolta bij te praten.

 

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: DailyMail. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien