Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Olivia Newton-John deelt positief nieuws over haar gezondheid

Hoewel Olivia Newton-John begin augustus nog een zorgwekkende update deelde over haar gezondheid, lijkt het inmiddels weer wat beter met haar te gaan.

“Ik wil dat iedereen weet dat ik er nog ben en het goed gaat. Ik voel mij gezond”, vertelt de inmiddels 70-jarige Grease-ster nu namelijk tegen Entertainment Tonight.

Advertentie

Moeilijk jaar
Het was een moeilijk jaar, beaamt Oliva. “Omdat ik ook nog eens mijn heiligbeen brak en ik opnieuw moest leren lopen. Maar ik voel me sterk, ik ben terug en voel mij goed en ben iedere minuut blij dat ik er nog ben.”

Uitgezaaide kanker
Begin dit jaar werd er voor de derde keer kanker bij de actrice geconstateerd. Zo’n 2 weken geleden liet Olivia weten dat haar borstkanker inmiddels in stadium 4 zit, en dus is uitgezaaid naar haar andere organen. Ze gaf toen aan niet te weten hoe lang ze nog te leven had.

Inspiratiebron
De actrice zegt ‘zeer geroerd’ te zijn van alle steun van fans van over de hele wereld. Olivia is trots dat ze een inspiratie is voor velen die ook ziek zijn. “Ik ben positief over mijn leven en over mijn reis en ik hoop dat ik een steun voor andere mensen kan zijn. Ik ben blij als ik mensen kan entertainen maar ik voel me nog beter als ik mensen help.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Entertainment Tonight. Beeld: ANP

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien