Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Olivia Newton John reageert zelf: 'Het gaat geweldig met me'

Afgelopen week kwam er verontrustend nieuws naar buiten: Olivia Newton John zou nog maar enkele weken te leven hebben. Grote onzin, aldus de actrice zelf. Ze trad naar buiten met een videoboodschap om dat afschuwelijke misverstand zelf recht te zetten. 

Er doemden afgelopen week hardnekkige geruchten op dat het snel bergafwaarts ging met de ernstig zieke Olivia Newton John. De Grease-ster, die in 2017 bekendmaakte dat ze uitgezaaide borstkanker heeft, keerde zich zelf tot haar eigen social media-kanalen om haar fans gerust te stellen.

Advertentie

“Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik wil hier even zeggen dat de geruchten over mijn dood behoorlijk overdreven zijn”, grapt Olivia. “Het gaat geweldig met me en ik wens jullie allemaal een zo gelukkig en gezond mogelijk 2019.”

Rugpijn
Olivia kreeg in 1992 voor de eerste keer de diagnose borstkanker. Ze onderging toen een gedeeltelijke masectomie en maakt zich sindsdien hard voor onderzoek om de ziekte zo vroeg mogelijk op te sporen. In 2017 stelde de actrice haar concerttour uit vanwege ernstige rugpijn. Uit verdere onderzoeken bleek toen dat de rugpijn uitgezaaide kanker was en ze in stadium vier van borstkanker zat.

Bron: People.com. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien